top of page

BEOORDELINGEN

Wat onze klanten zeggen

Wanneer ik aan Commercium denk, denk ik aan Ria. Ria’s aanpak is doelgericht, tailor made zeg maar – gedurende het proces wordt er nog steeds ‘op maat gesneden’. Dat voelt betrokken, haar flexibiliteit, haar persoonlijkheid, het doorpakken van zaken, de spiegel voorhouden, de vinger op de zwakke plek leggen om daar vervolgens weer de strategie op aan te passen, ik waardeer die aanpak enorm – chapeau Ria – chapeau Commercium

Janny Haveman

Mijn ervaringen en relatie met Ria van Tol begint al 30 jaar geleden. Zij is een zeer ijverig en betrouwbare vrouw. Zij heeft als geen ander een enorme flair voor verkopen en hoe men een product zou moeten presenteren. Inmiddels heeft zij meer dan 25 jaar praktijkervaring. Ik heb veel respect voor de wijze waarop zij op een professionele manier kan communiceren en haar verkoopvaardigheden.

Hans de Boois

Ria begeleidt Marc en mijzelf inmiddels 15 jaar, met name beleidsmatig. Tevens traint ze met regelmaat ons team en soms individueel op maat. Je ziet alle medewerksters hierdoor groeien, krijgen meer zelfvertrouwen en deze kennis nemen ze een heel leven mee. Ook met de 'oud' medewerksters wordt er nog steeds gesproken over de 'Ria techniek'. Ze passen het nog steeds toe. Ook in hun prive leven. Met haar aanstekelijke lach weet ze iedereen te enthousiasmeren. Ook haar kennis van de schoonheidsbranche is een pre! Zonder Ria waren we nooit zo ver gekomen als nu! Wij zijn hiervoor haar daarom erg dankbaar en hopen nog vele jaren met Ria te kunnen samenwerken.

Alice Appels

BEOORDELING TOEVOEGEN

Hoe hebben we het gedaan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page